Blog #12 | De sjamanistische manier van genezen 1

Onze energetische aard
Deel 1

Mijn dieper gelegen missie is het verhelderen van onze energetische aard, met als doel een samensmelting te creëren tussen reguliere geneeskunde, kwantumfysica en energetische geneeskunde. Ik begin daarom met een klein stukje geschiedenis:🌿sjamanisme, de oudste wijsheidstraditie van de mensheid!

Hoewel er verschillende sjamanistische praktijken zijn, delen ze allemaal een gemeenschappelijke bron van wijsheid en kennis over de werking van hemel en aarde. Meer dan 50.000 jaar geleden maakte de mensheid een sprong in kennis, en sjamanisme werd onze allereerste vorm van wetenschap. Gericht op behandeling van ziekten en preventie, is deze heilige leer van generatie op generatie doorgegeven, en vandaag de dag werken moderne sjamanen aan de grenzen van technologie.

De sjamanen van nu kunnen eeuwenoude wijsheid naadloos integreren met moderne neurowetenschap, waardoor we een veel betere beschrijving van het universum hebben dan in vergelijking met 10.000 jaar geleden.

De fundamentele principes van sjamanisme onthullen dat alles gemaakt is van licht, en genezing plaatsvindt door de geest. Het belang van het getal 4 is overal terug te vinden; van de fundamentele krachten van fysica tot in ons DNA. Oude sjamanen ontdekten ook dat het universum werkt met een code van 4, zelfs zonder kennis van DNA! Binnen de sjamanistische cultuur vertegenwoordigen 4 dieren en hun krachten deze universele code om je te helpen boven levenssituaties uit te stijgen.

✨ ont-wikkelen🌱💖

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *