fbpx
ALIGNS, aligns, Jolanda Blom de Vreugd, Sjamanisme, vrouw, energiecoach, lifecoach, lifecoach Amsterdam, lichtwerker

Vertrouw erop dat alles voor jou op het juiste moment en in het juiste tempo zal plaatsvinden! 

AHE

viho | the good way

MISSIE

‘Mensen inspireren hun bewustzijn te verruimen, hun intuïtie te volgen en de meest authentieke versie van zichzelf te leven. Daarnaast streef ik ernaar een brug te bouwen tussen de conventionele geneeskunde en de energetische geneeskunde, zodat deze twee werelden, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, voor iedereen toegankelijk worden.’

Zielsmissie

Als mens resoneer ik met de voor mij bedoelde afstemming, van waaruit ik anderen inspireer die afstemming ook te vinden in zichzelf.
De opdracht van mijn ziel is om als Verbinder van het Licht de poorten naar een ruimer bewustzijn open te zetten. Want wanneer we begrijpen wie we zijn, krijgen we de kans om ons te ontwikkelen. Ik verbind hierbij oude wijsheden met kennis uit de moderne (neuro)wetenschap. Mijn eigen levenspad dient hierbij als voorbeeld (Wounded Healer). Samen met mijn Lichtteam, ondersteun ik mensen die opzoek zijn naar verbinding met zichzelf, de andere en moeder aarde. Die willen groeien en hun tijd, moed en toewijding in hun bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke transformatie willen steken. Ik ben hierin niet speciaal of anders omdat ik geloof dat wij in de basis allemaal hetzelfde zijn. Ik ben jou, jij bent mij en we bestaan allemaal uit energie. Alles bestaat uit energie.

Leermeester en vormgever van jezelf

Vanuit mijn zielsmissie mag ik jou helpen om je bewustzijn verder te ontwikkelen (bewust worden van jouw ‘ZIJN’) en je kennis laten maken met de universele levenswetten. Als verbindende schakel ondersteun ik je tijdens jouw transformatieprocessen en leer je hoe jij jouw zelfhelend vermogen aan kunt spreken. Mijn energetisch werk zorgt daarbij voor een systemische opschoning op de dieper gelegen lagen van je bewustzijn. De combinatie van bewustzijnsontwikkeling én energiewerk vanuit een holistisch perspectief dragen bij aan jouw persoonlijke transformatie. Het ontstaan van nieuwe inzichten zorgt ervoor dat jij andere keuzes kunt maken en kunt groeien naar wie je werkelijk wil en mag zijn.

Coach - Mentor -Inspirator

Momenteel bevinden we ons in een overgangsfase op aarde, er zullen steeds meer mensen zijn die tegen hun belemmeringen aanlopen in het leven. Je bent dus zeker niet alleen! Er dient zich een nieuw tijdperk aan; we schuiven van Vissen naar Waterman en staan daarbij nog aan het begin. We kunnen nu nog niet overzien wat deze verschuiving precies voor ons gaat betekenen en we zien het wel al aan wat er allemaal gebeurt op aarde. Het energetische bewustzijn verschuift van een fysiek of materialistisch bewustzijn (aarde) naar een lucht bewustzijn waarbij alles veel meer vanuit een energetisch oogpunt mag worden bekeken, verbonden en ervaren. Vrouwelijke en mannelijke energiestromen mogen in ons weer in harmonie samen zijn.

Daar waar de angst en de liefde elkaar kruisen, ben ik. Ga je mee op reis uit je hoofd, door je hart naar je ziel? Ik loop naast je.
Leer hoe jij je kunt verankeren met jouw innerlijk licht en wijsheid. Ervaar hoe bevrijdend het gevoel van zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen kan werken voor jou. De magie van het proces ligt in de ervaring zelf!
Hieronder een belangrijke boodschap van een onbekende medicijnvrouw, welke de basis vormt van waaruit ik, als Energetisch Coach & Vuur Sjamaan, mijn werk vormgeef. Ik deel hem graag en vanuit mijn hart met jou. 

– AHE –

'I will not rescue you. For you are not powerless. I will not fix you. For you are not broken. I will not heal you. For I see you, in your wholeness. I will walk with you through the darkness as you remember your light.'
kaars, licht, aligns
AHE

- a medicine woman's prayer -

Ga naar de inhoud