fbpx
Jolanda-Heksenzus-2024-VitaLieFotografie-3

Energetisch Verbinder tussen hoofd en hart, sensitief en spiritueel

- Energie als medicijn -

Praktijk voor energetische geneeskunde

Jij bent alles waar je naar opzoek bent. Jij bent het medicijn! Laat intuïtie je leiden.
Bewustzijn creëert de mogelijkheid tot groei en transformatie!

liefs, Jolanda

ALIGN(S)

Vanuit afstemming op mijn innerlijke kompas leven, zoals ik nu doe, helpt mij om zelf de koers van mijn leven te bepalen. Mijn intuïtie is hierbij leidend net zoals mijn emoties en lichaam dat zijn. Hierdoor ben ik in staat om mijzelf af te stemmen op de dingen die ik écht wil en kan ik op tijd bijsturen wanneer dat nodig blijkt waardoor ik makkelijker mijn balans en innerlijke rust kan bewaren. En zo is het natuurlijk niet altijd geweest. 

Op mijn levenspad toe nu toe, heb ik al vele leraren en ontmoetingen gehad; inspirerend, leerzaam en soms confronterend. Ik heb ervan genoten en geleerd, wat me hoop gaf en verlangens aanwakkerde. Tegelijkertijd bracht het me ook verwarring, verbazing en soms teleurstelling. En ik besef nu dat elke ontmoeting een spiegel is, een kans om te groeien. Dat gebeurtenissen die me raken, altijd belangrijke lessen bevatten. Tot op de dag van vandaag, voor de rest van mijn leven.

Deze ervaringen hebben me gebracht waar ik nu sta. Ik koester de waardevolle lessen en deel ze graag met jou, zodat jij er uit kunt halen wat waardevol is voor jouw eigen leven.

mijn persoonlijke transformatie

Wounded Healer

Mijn leven heeft een aantal jaar geleden vooral in het teken van ‘overleven‘ en ‘sterk zijn‘ gestaan. Ik koerste met name op strijdkracht, mijn mannelijke energie. Mijn rol binnen mijn gezin van herkomst, die ik mezelf door omstandigheden eigen had gemaakt, was die van een ‘redder‘. Mijn vrouwelijke energie, mijn gevoel, had ik hierbij bijna volledig uitgeschakeld. Heel gek eigenlijk voor een gevoelsmens. Ik had mezelf met mijn ‘sterk zijn’ geïdentificeerd. Voor de buitenwereld had ik al mijn zaakjes op orde en was ik die sterke vrouw die heel goed voor zichzelf kon zorgen. Ik vroeg nooit om hulp en had dat ook niet nodig, dacht ik op dat moment. Met de kennis van nu weet ik dat ik hierdoor mijn onzekerheid niet hoefde te laten zien, dat ik niet naar mijn gevoel hoefde te zakken waardoor ik mijn innerlijk kind kon beschermen tegen het voelen van angst en pijn.

Mijn sterk ontwikkelde kanten waren die van alles willen analyseren, ongezonde discipline en controle. Alles om de kans op ‘afwijzing‘ maar te kunnen beperken voor mezelf. Daarnaast beschik ik over een groot ontwikkeld empathisch vermogen, wat een prachtige gave is als je hem goed weet in te zetten. En als je niet goed in balans bent met jezelf kan deze gave zich ook tegen je keren. Gelukkig heb ik mijn balans weten te hervinden in de afgelopen jaren. Door mij kwetsbaar open te stellen voor dat waar ik heel lang geen ruimte voor had willen maken.

Kwetsbare kracht vereist dat je verantwoordelijkheid neemt over je gedrag, je gevoelens en je gedachten. Dat je leert om op een zachte en zelfbewuste manier naar jezelf te kijken. Vanuit kwetsbaarheid terug naar verbinding, terug naar mijn kern. Ontdekken wie ik echt mag zijn. Ik wilde de reis naar binnen maken en mij leren afstemmen op dat wat ik werkelijk ben omdat ik diep van binnen wist dat dit de weg terug was naar vrijheid en naar ‘echt‘ leven.

ALIGNS

Je intuïtie is leidend, je lichaam vertelt altijd de waarheid en bewustwording creëert de mogelijkheid om in beweging te komen

Ontwikkeling eigen pad

Geboren op een dag die als missie; poorten tot bewustzijn openen met zich meedraagt. Vroeger als kind was ik al gevoelig. Ik hield altijd rekening met de ander, voelde ze aan en kon ze lezen. Maakte spirituele tekeningen en nam dingen waar. In mijn puberteit ben ik door mijn eerste moeilijke periode gegaan wat, achteraf gezien, voor mij de eerste stap is geweest richting de bewustwording van mijn eigen pad als Verbinder, met als doel om ‘innerlijke afstemming’ te bereiken. Eén zijn met jezelf, je hart, je hoofd maar vooral je gevoel.

Bewustwording

Ik heb mijn verdieping gezocht op het gebied van persoonlijke groei, meditatie, ademwerk, healing, intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme. Van hieruit ben ik de thema’s in mijn leven gaan belichten en doorvoelen. Dit heeft tot vele inzichten en aha (bewustwording) momenten geleid. Elk gevoel, elke gedachte bleek een signaal om te groeien en verder te ontwikkelen met enorme innerlijke verrijking en persoonlijke transformatie tot gevolg. De afstemming op mijn innerlijk kompas die ik inmiddels heb gevonden, helpt mij nu om het werk binnen mijn praktijk zo zuiver en authentiek mogelijk vorm te geven. Integriteit en ethisch werken staan hierbij hoog in het vaandel.

Ervaring

Mijn persoonlijke zielsmissie, heeft mij in 1e instantie als Verpleegkundige binnen de reguliere zorg in een Academisch ziekenhuis laten werken. Na het afronden van mijn Hbo-V studie heb ik dit met heel mijn hart bijna 18 jaar gedaan. Naast mijn werk als Verpleegkundige was er ook altijd al ruimte voor energiewerk, dit deed ik naast mijn werk. Door mijn groei op persoonlijke vlak voelde ik dat ik op energetisch vlak meer mocht gaan betekenen voor mensen. Door mijn impact op holistisch en energetisch vlak te vergroten kan ik beter bijdragen aan het uitvoeren van mijn zielsmissie en het kosmisch plan.

leuk om te weten

  • Woon samen met mijn man Mario, mijn dochter Faye & zoon Luca
  • Ben een furmommy van Riva, een eigenwijze viervoeter én kleine lichtwerker in disguise
  • Woon in de Bollenstreek, vlakbij de kust
  • Houd van documentaires over moordzaken
  • Gek op de natuur, reizen en culturele dingen 
  • Koop bij voorkeur spullen met een verhaal en van duurzame aard
  • Door de week heel gezond maar gek op patatjes in het weekend
  • Doe graag aan krachtsport en houd enorm van dansen
  • Fotograferen is meer dan een hobby, hoe artistieker de vormgeving hoe beter
Ga naar de inhoud