fbpx
veren, veerkracht, aligns

- energie als medicijn -

praktijk voor energetische geneeskunde

Contact opnemen

Heb je vragen, behoefte aan advies, of wil je een afspraak maken? Bel, mail of stuur mij gerust een WhatsApp!

jolanda@aligns.nl
06 85032523

Ik probeer altijd binnen 48 uur te reageren. Let wel op, mijn reactie kan af en toe in je spambox belanden.

vrouw, aligns, energetisch transformatie coach, energiecoach, lifecoach, voorhout, lichtwerker

contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

openingstijden

dinsdag, donderdag én vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Meest gestelde vragen

- energie als medicijn -

praktijk voor energetische geneeskunde

Ja, energiewerk heeft altijd effect. Je kunt het vergelijken met het schoonmaken van je ‘huis’, waarbij jij alles grondig doet en dat levert altijd resultaat op!
Vaak is er meteen sprake van een lichter, vrijer en opgeruimd gevoel. Deze opschoning heeft zijn invloed op het gebied van welzijn en gezondheid.

Een energetische behandeling werkt in op de diepere lagen van je onderbewuste en in jouw energiesystemen. Energie wil dat je meebeweegt.Weerstand wordt ervaren als energie niet kan stromen.
Met een energetische behandeling kun je onder andere werken aan;
– lichamelijke klachten of onverklaarbare pijnen
– ruzies of conflicten
– verloren gevoel
– zelf sabotage
– vastlopen in bepaalde patronen (terugkerende thema’s)
– afstand willen nemen van iets of iemand
– slechte ervaringen
– trauma’s
– toxische relaties
– twijfels
– verdriet
– onzekerheid
– te kort aan zelfliefde
– gebrek aan energie
– negatieve mindset

Energetische behandeling komt voor velen vaak pas in beeld als ze een dieptepunt ervaren in hun leven. Ik kan jou echter ook bijstaan als jij je juist op een hoogtepunt bevindt en jezelf wil onderhouden. 

Een energetisch behandeling heeft naast een opschonende functie ook een preventieve werking en is toepasbaar bij tal van situaties omdat jij als mens centraal staat. Dus ook als jij niet direct fysieke en/of mentale klachten/problemen ervaart, kun jij terecht voor een energetische behandeling. Denk dan in termen van zelfontwikkeling, jezelf beter leren kennen, beter management van je energiehuishouden of beter leren omgaan met uitdagingen in je leven. 

Een energetische behandeling kan jou hierbij helpen omdat jij op een dieper level bij jezelf leert stilstaan. Het daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en levert ook altijd iets op, vaak in de vorm van nieuwe inzichten. Het effect van een behandeling werkt nog dagen na en dringt diep door op alle (holistische) niveaus.

NB: energie werkt altijd overal doorheen, in overleg maken we daarom afspraken over een eenmalige energetische behandeling.

Twijfel jij of energiewerk wel iets voor jou is? Wie je bent en waar je vandaan komt of wat je gelooft maakt helemaal niet uit. Zolang je maar persoonlijk wilt groeien en ontwikkelingen.

Ik nodig je graag uit om de REVIEWS te lezen van de mensen die je voor zijn gegaan. Dit helpt je wellicht om een juiste keuze te maken.
Ben jij meer van het zelf ervaren? Neem dan gerust contact met mij op zodat wij kunnen kennismaken en samen kunnen afstemmen wat de mogelijkheden voor jou kunnen zijn. 

Als jij al op dit punt bent aangekomen met jezelf geeft dat eigenlijk al aan dat er iets is dat gezien wil worden in jou. Onbewust wordt er al iets getriggerd. Dit is precies waar energiewerk over gaat. Het bewust worden van onbewuste zaken in jouw energieveld. Stop met zoeken naar antwoorden buiten jezelf en start met ‘voelen’ in jezelf.

Door nog meer van hetzelfde te doen en nog harder te gaan lopen, ga jij het verschil niet maken. Oftewel door jezelf constant te pushen groei je niet! Daar heb jij waarschijnlijk al te veel van gedaan en dat maakt dat jij nu op een punt bent gekomen met jezelf waarvan jij diep van binnen zelf ook weet dat er iets mag veranderen. De nood is hoog. Dit patroon kun jij leren doorbreken door iets anders te doen dan dat je tot nu toe doet. Want als je niets doet gaat er NIETS veranderen.

Als jij besluit om voor verandering te kiezen ontstaat er ruimte. Ruimte in en ook buiten jou. Dit geeft je de innerlijke rust en het diepgaande vertrouwen waar jij zo naar op zoek bent. Geloof me, de afgestemde versie van jou zal een wereld van verschil zijn met de versie van wie jij nu bent! 

Als je aan alles voelt dat dit het voor jou is, en jij het toch spannend vindt, weet dan dat het jouw hoofd is die graag de regie wil behouden. Je comfortzone. Je hoofd is namelijk gek op regie, overzicht en controle. Terwijl jouw gevoel, jouw onderbewuste, juist aangeeft dat het klaar is voor een volgende stap in je leven.

Voel jij diep van binnen dat dit klopt maar heb je toch nog steeds een twijfel? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij, zodat we samen kunnen bespreken wat jouw overwegingen zijn en of ik de juiste persoon voor jou ben om je verder te helpen.

Energie triggert! Als we in 1 sessie jouw hele fundament zouden afbreken en weer opbouwen voelt je basis niet stevig meer. Het verschil is te groot, je hoofd kan het niet meer overzien en dat geeft een onveilig gevoel. Met als gevolg dat jij onbewust je transformatie saboteert.
Als we het tempo volgen dat jouw onbewuste aangeeft, blijft het overzichtelijk en te volgen voor jou en je hoofd. Tevens bevordert het de groei op een voor jou juiste manier zodat jij instaat bent te transformeren naar de persoon die je wil en mag zijn.
De reis die je gaat maken is persoonlijk en verschilt met die van anderen op het gebied van bewustwording (ervaringen en levenslessen) en transformatieduur (de tijd om van perspectief te veranderen).

Een losse sessie is geschikt (in overleg) voor als jij de kracht van energiewerk wilt ervaren. Als je wilt ervaren hoe ik werk of als je een blokkade voelt en die weer wilt laten stromen. De werking is diep en helend. 

Wil jij echter een langdurig probleem oplossen, iets waar je al langer mee worstelt en waar je graag vanaf wilt komen, dan is het doorlopen van het Transformatie Programma mijn advies. Je bent dan 3 maanden lang met mij verbonden (soms langer) en gaat mee onder mijn vleugels. Je behoort tot mijn ‘innercircle’ en lift mee op mijn energie. In het Transformatie Programma kun jij op een dieper level werken aan jezelf. Iedere sessie brengt altijd inzichten met zich mee, waarmee jij zelf aan de slag kunt. We werken samen door op wat zich tijdens de sessies aandient. Dit maakt de impact groter en blijvend. 

Allereerst, jij kunt er zo diep ingaan als je zelf wilt. Praktisch gezien is jouw tijdsinvestering in het Transformatie Programma:
– 8x een anderhalf uur sessie om de 2 weken, verspreid over 3 maanden. Daarnaast ben je idealiter 15 tot 30 minuten per dag bezig met energetisch ‘binnenwerk’ met behulp van oefeningen en de verkregen inzichten tijdens de sessies.

Is dat dan het enige?
Nee, in principe niet, de sessies die wij samen doen hebben namelijk ook een na/uitwerking. Ze werken door in je systeem, ook als jij je er niet (bewust) mee bezig houdt. Wel is het belangrijk om je te realiseren dat als jij een optimaal resultaat wil behalen het belangrijk is om de nieuwe geworven inzichten (bewustwording) ook daadwerkelijk te integreren in je leven. 

Ga naar de inhoud